Draško Nenadić i Ognjen Kajganić (©SD Crvena zvezda)
Draško Nenadić i Ognjen Kajganić (©SD Crvena zvezda)

Zvanično: Draško Nenadić i naredne sezone u dresu Crvene zvezde

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.08.22. | 20:09

Potvrda iz Ljutice Bogdana. Iskusni levi bek osmo pojačanje crveno-belih

Ono što ste mogli da čitate na stranicama Mozzart Sporta još pre četiri dana, dobilo je potvrdu iz Ljutice BogdanaDraško Nenadić će naredne sezone igrati za Crvenu zvezdu.

Posle 11 godina mlađi od braće Nenadić se vratio u svoj klub prošle sezone, ali nažalost, usled zdravstvenih problema propustio je prolećni deo sezone. Sada je od prvog dana sa saigračima i trenerom Ratkom Đurkovićem spreman da bude oslonac u novoj sezoni.

Izabrane vesti

Srećan sam zbog nastavka saradnje sa mojim klubom, nadam se da ćemo zajedničkim snagama ići ka ostvarenju naših ciljeva. Pripreme idu dobro, imamo dobre uslove, radimo naporno. To je i normalno za ovaj prvi deo, želimo da budemo što spremniji, kada krenu utakmice biće lakše“, rekao je Nenadić.

Draško ima 32 godine, a osim Crvene zvezde igrao je i za Granoljers, Gvadalaharu, Flensburg sa kojim je osvojio Ligu šampiona 2014. godine, Hamburg, Fukse Berlin, Bjeringbro Silkeborg, Celje, ponovo Granoljers i Koburg do povratka u Crvenu zvezdu u oktobru protekle godine.

Nenadić je osmo pojačanje nekadašnjeg srpskog šampiona. Pre iskusnog levog beka ugovore sa crveno-belima potpisali su nekadašnji crnogorski reprezentativac Branko Kankaraš, Izraelac Rotem Segal, Tunišanin Ramzi Majdub, Miloš Bujišić, Nikola Perić, Uroš Kolundžić i Dušan Šmigić.

Ugovori su produženi sa Ivanom Horvatom, Mirkom Đurovićem, Markom Kneževićem, Viktorom Matičićem, Đorđem Majesom, Milošem Blagojevićem i golmanom Dimitrijem Jelićem - oni su potpisali ugovore na dve godine, dok se Sava Radovanović (2004), koji je debitovao za prvi tim u prolećnom delu sezone, obavezao na vernost naredne tri sezone. Aktivne ugovore imaju golman Janko Gemaljević, pivot Nemanja Vučićević, levo krilo Uroš Simić i levi/srednji bek Mihailo Šljukić.

---------------------

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

---------------------

Crveno-beli će prvi deo priprema da obave na Ubu. Zvezda u sezonu ulazi sa velikim ambicijama. Nije u najužem krugu favorita za titulu. Cilj je ulazak u plej-of. Ove sezone igra se zajednička liga sa 14 klubova, a četiri najbolja boriće se u doigravanje za šampiona.



tagovi

Draško NenadićRK Crvena zvezdaRukometni transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara